Biscuit Lofts Penthouse


2013 — 3510SF — Gigante AG

A series of interior and exterior renovations to the Biscuit Lofts penthouse to transform it from a residential to an office space.

After a small media company moved into the loft, it quickly found the space difficult to use in a professional context. While the open plan and multi-story connections made for a luxurious living area, these qualities did not allow for multiple employees working at the same time on different projects. Our proposals were to better divide the space and block sound transmission, while also specifying areas for meetings, individual work and entertaining.

Personal contributions to the project begain with an intensive survey of the exisiting space, and continued with the production of a highly-detailed as-built Revit model. I was then responsible for the visualizations and 2D drawings of the proposed renovations.


INCutaway
INExterior
INPlans